In-House System Engineer I 40 dagen vakantie + bedrijfswagen! <span></span>
In-House System Engineer I 40 dagen vakantie + bedrijfswagen! 
  • Oostende (West-Vlaanderen)

Type

In-house

Onderneming
Voor een gespecialiseerde onderneming in de chemische sector zijn wij op zoek naar een In-House System Engineer. Ze ontwerpen, produceren en verkopen chemicaliën voor middelgrote nichemarkten. Voor de meeste van hun eigen producten zijn ze marktleider. Hun chemicaliën dienen als bouwstenen voor tal van downstreamproducten met als doel altijd met de meest duurzame oplossing op de markt te komen. Hun hoofdkantoor is gelegen in België, maar ze hebben ook kantoren in de US en China. Hun kantoor in Oostende telt vandaag een 100-tal medewerkers. 

Takenpakket
Als In-House System Engineer zorg je samen met je collega’s en externe partners voor de maximale beschikbaarheid, ondersteuning en vernieuwing van de interne infrastructuur. Je krijgt een key-rol binnen de toekomstige IT-infrastuctuur projecten.  Jij zal mee verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse operationele beheer, zo sta je in voor het voorkomen, signaleren en oplossen van eventuele incidenten. Je analyseert de business noden in het kader van interne ICT en adviseert de IT-Manager waar nodig. Je volgt technologische ontwikkelingen op de voet. 

Profiel
 Idealiter beschik je over een bachelor of master binnen een relevante studierichting of behaalde je equivalent door ervaring. 
 Je hebt een 5-tal jaar ervaring in een IT-infrastructure rol. 
 Je hebt een allround IT-kennis en hebt ervaring met enkele van de volgende technologieën: O365, Active Directory, Windows Server, VMware, Intune, Firewalls, …
 Kennis van Fortinet, Sharepoint en/of PowerApps is een plus. 
  Je bent communicatief en kan zowel autonoom als in teamverband werken.  

Aanbod
 Bedrijfswagen
 40 dagen vakantie! 
• Nettovergoedingen
• Maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag
• Groeps- en hospitalisatieverzekering
• Opleidingsbudget binnen jouw keuzedomein 
• Thuiswerk en flexibiliteit 
 13e maand en bonusregeling 
 Doorgroeimogelijkheden binnen jouw interessegebied 
 Een key-rol spelen binnen een dynamische onderneming in hun ondersteuning naar verdere groei. 
 Werken bij een bedrijf dat nummer 1 is in zijn niche!