IT SUPPORT ENGINEER I bedrijfswagen <span></span>
IT SUPPORT ENGINEER I bedrijfswagen 
  • Moeskroen (Henegouwen)

Skill level

Junior

Type

In-house

Onderneming
Deze gevestigde vaste waarde in de Belgische markt, is een hightech familiebedrijf gelegen te Zuid-West-Vlaanderen. Ze zijn gespecialiseerd in de productie van kwaliteitsvolle aardappel- en mais producten. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de Europese markt, naast hun eigen kwalitatief huismerk zijn ze ook een grote private label fabrikant en leveren ze aan bijna iedere retailer in de BeNeLux markt. Bij deze zeer moderne speler heerst een digital-first mindset waarbij ze investeren in automatisatie en digitalisatie en het belang hiervan begrijpen. In het kader van de uitbreiding van hun IT-team zijn ze op zoek naar een IT Support Engineer die support wil bieden aan hun 400-tal end users en met de laatste nieuwe technologieën aan de slag wil. 

Takenpakket
Als support engineer ben je bij deze organisatie verantwoordelijk voor de eerste en tweede lijn support van de verschillende hightech sites van deze groep. Je ondersteunt de end users met de nodige deskundigheid en volgt het ticketing-systeem op. Je detecteert en analyseert problemen en probeert telkens met een lange termijn oplossing te komen. Het IT-team ondersteun jij bij toekomstige digitalisatie projecten en je biedt support binnen de netwerk- en server-infrastructuur. Je verzorgt de IT-onboarding van nieuwe werknemers en bezorgt hen de nieuwste equipment om aan de slag te gaan. Je werkt samen met je support collega’s en je rapporteert aan de IT Manager. 

Profiel
Je bent gebeten door IT, door jou passie te volgen ben jij continu bezig met de laatste technologieën en ambieer je het om te werken voor een organisatie die dezelfde mindset heeft. 
Je bent hands-on ingesteld en lost graag IT-problemen op, jij komt graag in een no-nonsense cultuur terecht. 
Je hebt kennis en/of interesse in de volgende technologieën: O365, Exchange, Intune, Autopilot, Azure, Active Directory, Sharepoint, Teams, …
Je bent analytisch en communicatief ingesteld en kan je verstaanbaar maken in zowel Nederlands als Frans. 

Aanbod
• Bedrijfswagen
• Nettovergoedingen
• Maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag
• Hospitalisatieverzekering
• Opleidingsbudget binnen jouw keuzedomein 
 Doorgroeimogelijkheden binnen jouw interessegebied 
 Werken bij een bedrijf dat nummer 1 is in zijn niche!