Data Engineer / Analist - 39 dagen vakantie <span></span>
Data Engineer / Analist - 39 dagen vakantie 
  • Wetteren (Oost-Vlaanderen)

Sector

Chemie

Type

In-house

Onderneming
Deze internationale industriële speler binnen de chemische sector is op zoek naar een Data Engineer. Met hun torenhoge ambitie om een wezenlijk verschil te maken in ieders dagelijkse comfort beleving gebruiken ze hun toonaangevende expertise in de chemie om verantwoord in te spelen op de uitdagingen van hun klanten. Deze internationale speler telt in België zo’n 400 werknemers, maar ze hebben wereldwijd kantoren zoals in de US, Polen, Frankrijk, Duitsland, Spanje, … etc. Je komt terecht in een data-driven internationale omgeving waar jij een cruciale rol zal spelen in hoe deze organisatie haar data zal verkrijgen en analyseren.

Takenpakket
Als International Data Engineer ben je binnen deze onderneming ben je verantwoordelijk voor de opbouw en het onderhouden van het volledige datalandschap in Power BI. Dit omvat alles van het ophalen van gegevens uit verschillende gegevensbronnen, het uitvoeren van de nodige transformaties en het creëren van analytische modellen, dit doe je voor de volledige groep. Je creëert datamodellen in SAP. Je coördineert en organiseer de set-up van process flows. Je definieert en vertaalt de bedrijfsbehoeften in een datawarehousemodel, dit alles doe je in samenwerking met Business Owners, datawarehouse-specialisten en functionele ERP specialisten. 
 
Profiel
 Idealiter heb je reeds enkele jaren ervaring met het rapporteren met Power BI en heb je een functionele kennis van SAP, bij voorkeur SAP4HANA. 
 Je heb ervaring met business analyse en werkt graag projectmatig. 
 Datamodelling en het structureren van data is iets waar jij voldoening uit haalt. 
 Je spreekt vloeiend Nederlands Engels. 

Aanbod
• Premium bedrijfswagen
• Nettovergoedingen van 180 euro per maand 
• Maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag
• Groeps- en hospitalisatieverzekering + ambulant plan 
• Opleidingsbudget binnen jou keuzedomein 
• 2 dagen thuiswerk en flexibiliteit 
13e maand en bonusregeling 
 Doorgroeimogelijkheden binnen jouw interessegebied 
 Een key-rol spelen binnen een dynamische multinational in hun ondersteuning naar verdere groei. 
 Maar liefst 39 dagen vakantie!