IT Business Analyst <span></span>
IT Business Analyst 
  • Waregem (West-Vlaanderen)

Type

In-house

Onderneming

Voor een gevestigde onderneming te Waregem zoeken we een IT Business Analist om de requirements van hun huidige units te analyseren en te communiceren naar zowel het development team als hun diverse stakeholders. Elk van deze units heeft zijn eigen expertise en voorziet industriële oplossingen binnen de luchtvaart sector en uiteenlopende bouwkundige domeinen.

Jobomschrijving

Als IT Business Analyst ben jij verantwoordelijk voor de interne digitale transformatie waar jij de brug vormt tussen de verschillende Business Units en de IT- afdeling. Hierbij ga je de noden van de units vertaald naar digitale systemen en applicaties. Je identificeert, analyseert en synthetiseert de complexe vraagstukken die naar boven komen en staat hiervoor in nauw contact met de Business Unit Manager. Op die manier wordt een leuke wisselwerking gecreëerd waarbij jullie elkaar intellectueel uitdagen en aanvullen. 

Profiel

Idealiter behaalde je een master (handelsingenieur, TEW, handelswetenschappen, , …) en heb je reeds 2 jaar of meer ervaring binnen een soortgelijke functie. Zo heb je sterke analytische vaardigen gecombineerd met een oog voor detail. Je hebt kennis of interesse van Power BI en weet je weg te vinden in een uitdagende data omgeving.
Problemen oplossen is iet wat jij zoekt in je job. Zo ben je communicatief, punctueel en zijn doorzettingsvermogen, integriteit, passie en dynamisme iets waar jij voor staat.

Aanbod

Voor iemand met jouw ervaring wordt uiteraard ook een zeer mooi en volledig salarispakket voorzien. Zo zal jouw loonpakket bestaan uit: een marktconform loon berekend naar jouw kennis en kunnen, een premium bedrijfswagen met tankkaart, maaltijd-en ecocheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, netto-onkostenvergoeding en tal van leuke extra’s. Flexibiliteit en 32 dagen vakantie. Je komt terecht in een complexe omgeving met tal van uitdagingen wat jouw job enorm interssant maakt. Dit bedrijf start immers waar andere bedrijven stop zeggen.